Heleen van der Graaf

April 9, 2006

Gebed van Heleen haar papa

Filed under: Voor Heleen — hensel @ 6:23 pm

Dank U wel mijn God dat U mij 29 jaren een mooie en lieve vrouw hebt gegeven.
Dank U wel mijn God dat U mij 18 jaren een mooie en lieve dochter toevertrouwde.
Dank U wel mijn God voor alle zegeningen bij U en mij bekend!
Dank U wel mijn God dat er zoveel mensen in ons verdriet willen delen!

Aan u Gods zegen toegewenst in Jezus Christus Naam.

Groet, papa.
Herman van der Graaf.

1 Comment »

  1. Lieve Heleen!We zijn nu 9 jaar verder maar. Ik herinner nog als gister het moment dat ik hoorde dat je niet meer was!Wat een verdriet en een pijn had ik jaren lang met mij mee genomen!Jou vader is nu ook niet meer en dat doet ook pijn maar ik hoop dat jij samen met jou moeder en vader over goeden tijden kunnen praten!Ik mis je!

    Comment by Sanda — March 29, 2015 @ 11:59 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

Powered by WordPress