Heleen van der Graaf

April 5, 2006

Leentje in beeld

Filed under: Foto's — hensel @ 4:01 pm

3 Comments »

 1. Lieve Heleen,
  Je bent nog steeds in beetjes bij ons. Je leeft in ons voort en ook in onze kinderen. De nieuwe stappen die we in ons leven zetten maak je niet meer mee. Toch ben ik blij dat je onze drie jongens kent. En ik vertel ze wel eens wie jij bent, en hoe belangrijk je voor me was / bent.

  Ik weet hoe zwaar je het hebt gehad op de lagere school, en als we toen wisten wat we nu allemaal weten. Ik hoop dat we nu kunnen doen wat nodig is, zodat er niet meer kinderen de dupe worden van pestgedrag in de klas (en het negeren van nog zoveel meer). Als dat het enige is wat we van je leren, dan heb je meer dan je waardevol gemaakt voor ons & voor de wereld!

  Ik houd altijd van je!
  Marieke

  Comment by hensel — December 11, 2008 @ 9:27 pm

 2. Lieve Marieke,

  Wat ben je toch een lieverd! Ik snap dat je haar heel erg mist, maar ik geloof dat ze altijd bij je/jullie aanwezig is om je te steunen en te helpen.

  Veel liefs en hopelijk tot snel,

  Ryanne

  Comment by Ryanne — December 12, 2008 @ 12:32 pm

 3. 5 jaar geleden alweer vandaag. Deze foto laat zien hoe ik je vaak heb gezien, zoals ik je ken. Ik mis je nog steeds. En dacht gisteren nog heel helder aan je. Als, als, …
  Maar later bedacht ik me hoe ik sommige kenmerken van jou terug zie in mijn huidige vriendinnen.
  Niemand vervangt jou, en je bijdrage op deze wereld wordt gemist. Maar ik weet dat we elkaar ooit weer zien. En ik beloof er hier het beste van te maken en alles eruit te halen voordat ik naar je toe kom!
  🙂
  Marieke

  Comment by Marieke Hensel — March 28, 2011 @ 8:21 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

Powered by WordPress